Klantgericht werken

Klantgericht werken is iets waar veel bedrijven zich mee bezighouden. Bedrijven zijn vaak bezig met het verhogen van de klantgerichtheid. Men moet pro-actiever, effectiever, efficiënter en doelgerichter met relaties omgaan. Maar dit is niet zo makkelijk. Hoe organiseer je klantgericht werken binnen een organisatie? In veel situaties kan het handig zijn om een extern, onafhankelijk bedrijf om een helpende hand te vragen. Helder Inzicht is zo’n bedrijf. Wij geven u graag onafhankelijk advies, en helpen graag bij het stap voor stap opzetten van strategie om de klantgerichtheid te verhogen. Kent u ons nog niet? Kijk dan gerust eens rond op onze website, of bel om een afspraak te maken!

De 3 C`s zijn erg belangrijk bij klantgericht werken

Klantgericht werken gebeurt alleen als klantgerichtheid op meerdere manieren in de organisatie wordt verankerd. Essentiële aspecten van Customer Relationship Management (oftewel: CRM) en gedragsverandering zijn noodzakelijk voor het verhogen van klantgerichtheid. Zo’n combinatie levert concrete resultaten op binnen korte tijd en hebben bovendien een blijvend effect op de versterking van klantgerichtheid. De drie C’s zijn leidraad voor onze organisatie: Cultuur, CRM en Customer. Wij kijken dus niet alleen naar CRM, maar houden ons ook bezig met de bedrijfscultuur en met de klant. We werken onder andere aan de communicatie tussen medewerkers en relaties en de samenwerking tussen afdelingen en medewerkers. Maar we begeleiden en coachen ook het management.

Meer klantgericht werken met uw bedrijf? Helder Inzicht!

In een tijdsbestek van maximaal 3-4 maanden kunnen we een verbeterproject uitvoeren. Vooraf worden heldere doelen bepaald. Voor deze doelen voelt ook Helder Inzicht zich verantwoordelijk. Dat betekent voor u dat de begeleiding maximaal zal zijn. Een projectmanager zet het project op, en bewaakt het proces. Een coach ondersteunt het project en zal bruikbare tips en feedback geven, om in zo kort mogelijke tijd, zo goed mogelijke resultaten te behalen. Wilt u meer klantgericht werken in uw bedrijf? Dan bent u nu bij het juiste bedrijf beland om u te helpen! Neem contact met ons op om kennis te maken en u zult Helder Inzicht in uw bedrijf krijgen!

Klantgericht werken

Klantgericht werken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *